Κρέπες σοκολάτα μπισκότο

125
Κρέπες σοκολάτα μπισκότο

Υλικά

Για τη ζύμη

1 σφηνάκι κονιάκ
2 βανίλιες
2-3 αυγά ελαφρά χτυπημένα
4 φλιτζ. αλεύρι
3 φλιτζ. γάλα

Για τη γέμιση
200 γρ.σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη ή μερέντα
Θρυμματισμένα μπισκότα
150 γρα. τυρί κρέμα

Εκτέλεση

Για τη ζύμη

Στο κάδο του μίξερ χτυπάτε τα υλικά για τις κρέπες φτιάχνοντας ένα απαλό μείγμα. Ζεσταίνετε ένα τηγάνι 30εκ. το αλείφετε με βούτυρο και ρίχνετε κουταλιές απ’ το μείγμα να απλωθεί στον πάτο. Ψήνετε να ροδίσει και τη γυρνάτε με σπάτουλα και από την άλλη πλευρά.

Για τη γέμιση
Σε μπέν μαρί λιώνετε την κουβερτούρα και τη φυλάτε μέχρι να φτιάξετε τις κρέπες.Αφού είναι έτοιμες όλες, τις σερβίρετε αλείφοντας τες με μια ελαφριά στρώση από τυρί κρέμα και από πάνω με αρκετή σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη. Τρίβετε τέλος δυο μπισκότα και τυλίγετε την κρέπα.