Τορτελίνια με βότκα μανιτάρια και κρέμα

65
Τορτελίνια με βότκα μανιτάρια και κρέμα

Υλικά

1 πακέτο τορτελίνια με τυριά
1 φλυτζ. μανιτάρια κονσέρβας
1/2 φλυτζά. βότκα
1 κρέμα γάλακτος 250 γρ.
2 κοφτές κουτ. σούπας βούτυρο
μαϊντανό ψιλοκομμένο
τυρί τριμμένο της αρεσκείας σας

Εκτέλεση

Βράζουμε τα τορτελίνια  μας για 15 λεπτά περίπου και έπειτα τα στραγγίζουμε . Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο μαζί με τα μανιτάρια. Μαγειρεύουμε για 10 λεπτά γυρνώντας τα για να μην καούν. Προσθέτουμε την βότκα και μαγειρεύουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ .
Προσθέτουμε και την κρέμα γάλακτος και 2 κουταλιές σούπας τυρί τριμμένο .ελάχιστο αλάτι -πιπέρι

Σιγομαγειρεύουμε να πήξει η σάλτσα . Βάζουμε τα τορτελίνια σε μπολ κι από πάνω ρίχνουμε την σάλτσα ανακατεύουμε και σερβίρουμε με τριμμένο τυράκι και ψιλοκομμένο μαϊντανό  από πάνω . Σερβίρονται ζεστά !