Κολοκυθομπούρεκο

47
Κολοκυθομπούρεκο

Υλικά

1 κιλό κολοκυθάκια σε λεπτές ροδέλες
1 κιλό πατάτες κομμένες σε ροδέλες
Αλάτι, πιπέρι
1 κιλό φρέσκια μυζήθρα χλωρή
6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
2 φύλλα χωριάτικης ζύμης για πίτες
2-3 κουτ. σούπας σουσάμι

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170C. Λαδώνουμε ελαφρά ένα ταψί με διάμετρο 34εκ. και απλώνουμε το ένα φύλλο. Τοποθετούμε πάνω του σε στρώσεις τις πατάτες, τη μυζήθρα, τον δυόσμο, τα κολοκυθάκια και πάλι μυζήθρα και δυόσμο. Αλατοπιπερώνουμε κάθε φορά τα λαχανικά και συνεχίζουμε στην επόμενη στρώση. Απλώνουμε το δεύτερο φύλλο ζύμης. Το αλείφουμε με ελαιόλαδο, το χαράζουμε και πασπαλίζουμε την επιφάνεια τη πίτας με το σουσάμι. Ψήνουμε για περίπου 1 ώρα.