Ρολά καρπάτσιο με λαχανικά

36
Ρολά καρπάτσιο με λαχανικά

Υλικά

16 φέτες φέτες ψαρονέφρι τύπου καρπάτσιο
8 φέτες μοσχάρι γάλακτος τύπου καρπάτσιο
2 κύβους λαχανικών
2 κολοκυθάκια
4 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 καρότα
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουτ. σούπας καστανή ζάχαρη ή μέλι
2 κουτ. σούπας ξίδι
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζετε τα καρότα με ένα κοφτερό μαχαίρι και τα κόβετε σε μπαστουνάκια. Στη συνέχεια, πλένετε και κόβετε σε μπαστουνάκια και τα κολοκυθάκια. Ξεχωρίζετε το πράσινο μέρος από τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα κόβετε επίσης σε μπαστουνάκια. Βάζετε σε ένα μπολ το σκόρδο και το ελαιόλαδο, τρίβετε τους 2 κύβους και πασπαλίζετε με τη ζάχαρη ή το μέλι, το ξίδι και το πιπέρι. Βάζετε τις φέτες καρπάτσιο σε ένα σκεύος με καπάκι. Ρίχνετε από πάνω τη μαρινάδα, σκεπάζετε το σκεύος και αφήνετε το καρπάτσιο να μαριναριστεί για 5-6 λεπτά.

Απλώνετε τις μισές φέτες ψαρονέφρι, τις καλύπτετε με τα πράσινα κρεμμυδάκια και τις τυλίγετε ρολά με κολοκυθάκια. Τυλίγετε μέσα στις φέτες καρπάτσιο μοσχαριού τα καρότα. Ψήνετε τα ρολά σε προθερμασμένο φούρνο 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και πλάκα ή αντικολλητικό τηγάνι. Στη συνέχεια ρίχνετε πιπέρι σερβίρετε σε πιατέλα και συνοδεύετε με ανάμεικτη δροσερή σαλάτα.