Mulled Wine

19
Mulled Wine

Υλικά

1 ποτήρι νερό
1 ξύλο κανέλας
6 γαρύφαλλα
6 μούρα όλων των ειδών
1 μπουκάλι κόκκινο κρασί
1 ποτήρι του κρασιού πορτ
1 κουτ. σούπας κοφτή ζάχαρη
Φέτα λεμονιού

Εκτέλεση

Βάλτε το νερό, τα μούρα και τα μπαχαρικά σε μια κατσαρόλα και σιγοβράστε τα για 20 λεπτά. Ρίξτε το κόκκινο κρασί σε μια άλλη μεγάλη κατσαρόλα. Σουρώστε μέσα το καρυκευμένο νερό. Διατηρείστε τα καρύκευμα για γαρνίρισμα. Προσθέστε το πορτ και τη ζάχαρη και ζεστάνετε μέχρι σχεδόν να βράσει το μείγμα.

Σερβίρεται ζεστό με λεπτές φέτες λεμονιού. Γαρνίρετε αν θέλετε με τα μπαχαρικά.