Πατατοσαλάτα με γλυκοπατάτες

18
Πατατοσαλάτα με γλυκοπατάτες

1 κιλό γλυκοπατάτες καθαρισμένες
1 φλιτζ. μαγιονέζα
4-5 αγγουράκια τουρσί
4 αυγά
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Αλάτι, πιπέρι
Ψιλοκομμένο μαϊντανό και φύλλα μαϊντανού για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Βράζουμε τις γλυκοπατάτες σε αλατισμένο νερό για περίπου 20-25 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρά. Βράζουμε τα αυγά για περίπου 10-15 λεπτά και στη συνέχεια τα κόβουμε σε κομματάκια. Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τις γλυκοπατάτες, κομμένες σε κυβάκια με τη μαγιονέζα, τα αγγουράκια, το κρεμμύδι, τα αυγά, αλάτι και πιπέρι. Σκεπάζουμε το μπολ με διάφανη μεμβράνη και το φυλάσσουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Σερβίρουμε γαρνίροντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό και φύλλα μαϊντανού.