Μαρουλοσαλάτα με ραπανάκια και βινεγκρέτ μουστάρδας

9
Μαρουλοσαλάτα με ραπανάκια και βινεγκρέτ μουστάρδας

Υλικά

1 μαρούλι κατσαρό
1/3 φλιτζ. απαλή μουστάρδα
1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
6-8 ραπανάκια κομμένα στη μέση
1/4 φλιτζ. ξίδι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε καλά τη μουστάρδα, το ξίδι, το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, τη ζάχαρη και το αλατοπίπερο. Κόβουμε το μαρούλι σε κομμάτια και το μεταφέρουμε σε μια σαλατιέρα. Προσθέτουμε τα ραπανάκια, περιχύνουμε τη βινεγκρέτ μουστάρδας και σερβίρουμε.