Συνταγή για παραδοσιακή τηγανιά

478
Συνταγή για παραδοσιακή τηγανιά

Υλικά

Χοιρινό λαιμό κομματάκια
Αλάτι, Ρίγανη
Μουστάρδα
 Κρασί
 Λεμόνι
Ελαιόλαδο

 Εκτέλεση


Βάζουμε το κρέας σε μια κατσαρολίτσα και το σκεπάζουμε με νερό.Με το που αρχίσει να βράζει ξαφρίζουμε να καθαρίσει ο ζωμός και ρίχνουμε αλάτι και ρίγανη.Περιμένουμε να βράσει καλά το κρέας και να σωθεί το νερό.(Αν χρειαστεί συμπληρώνουμε νερό)

Με το που σωθεί το νερό και έχει βράσει το κρέας προχωράμε στο δεύτερο στάδιο της παρασκευής μας.Ρίχνουμε ελαιόλαδο και ξαναβάζουμε το σκεύος μας στη φωτιά. Αφού σωταριστεί σβήνουμε με κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί.Προσθέτουμε τη μουστάρδα και το λεμόνι και το αφήνουμε να βράζει ανακατεύοντας.Όταν πιεί τα υγρά του και το κρέας έχει πάρει το χρώμα του αποσύρουμε από τη φωτιά.Αρωματίζουμε με ρίγανη.

Πηγή