Κοτόπουλο Marsala με αργό μαγείρεμα

169
Κοτόπουλο Marsala με αργό μαγείρεμα

Υλικά

4 στήθoς κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και χωρίς την πέτσα (2 κιλά)
½ φλιτζ. αλεύρι
½ κουτ. γλυκού αλάτι kosher
½ κουτ. γλυκού μαύρο πιπέρι
2 κουτ.σούπας βούτυρο
85γρ. πανσέτα ψιλοκομμένη
½ κιλό μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 φλιτζ. κρασί Marsala
1 φλιτζ. ζωμό κότας
½ φλιτζ. νερό
⅓ φλιτζ. καλαμποκάλευρο
φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

Η εκτέλεση στο βίντεο που ακολουθεί