Τσιπς παρμεζάνας

145
Τσιπς παρμεζάνας


Υλικά

παρμεζάνα

  Εκτέλεση

Τρίβουμε στον τρίφτη την παρμεζάνα. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200C. Βάζουμε ένα κομμάτι  λαδόκολλα σε ένα ταψάκι. 
Με ένα κουτάλι κάνουμε μικρά “βουναλάκια” από παρμεζάνα πάνω στην λαδόκολλα. Πατάμε λίγο τα “βουναλάκια” με τα χέρια μας για να απλώσουν. Όσο πιο λεπτά είναι τα τσιπς μας, τόσο πιο τραγανά θα γίνουν όταν ψηθούν.

Ψήνουμε  για 5’ περίπου μέχρι να ροδίσουν τα τσιπς.


Τα τσιπς παρμεζάνας τρώγονται είτε ζεστά αμέσως μόλις τα βγάλουμε από το φούρνο, είτε κρύα. Μπορούμε να τα σερβίρουμε σκέτα ή μαζί με τα αγαπημένα μας ντιπ ή να τα  προσθέσουμε στις σαλάτες.