Φιλέτο μπούτι κοτόπουλο με σάλτσα μουστάρδας

1163
Φιλέτο μπούτι κοτόπουλο με σάλτσα μουστάρδας


Υλικά 

1 συσκευασία φιλέτα μπούτι κοτόπουλο (700 γρ.)
200ml λευκό κρασί
2 κουτ. σούπας μουστάρδα
3-4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κουτ. γλυκού πάπρικα
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα φιλέτα και ανακατεύουμε καλά, να πάει παντού η μαρινάδα. Βάζουμε το τηγάνι μας να κάψει σε δυνατή φωτιά.

Προσθέτουμε τα φιλέτα στο τηγάνι, αφήνουμε να ροδίσουν από τη μια μεριά και γυρίζουμε. Όταν πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές, σβήνουμε με το κρασί. Περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοολ και αποσύρουμε από τη φωτιά. Αν μετά το σβήσιμο τα φιλέτα μας δεν είναι έτοιμα, προσθέτουμε λίγο ζωμό κοτόπουλου αν έχουμε ή λίγο ζεστό νερό.

Σερβίρουμε αράβικες πιτούλες περασμένες από τηγάνι με λίγο βούτυρο και ρύζι μπασμάτι.
Πηγή