Ντοματάκια με μοτσαρέλα

163
Ντοματάκια με μοτσαρέλα

Υλικά

ντοματάκια κόκκινα 2-3 κατ’ άτομο

μίνι μοτσαρελάκια σε αντίστοιχη ποσότητα

σάλτσα μπαλσάμικου

ελαιόλαδο

κρουτόν ολικής αλέσεως για σούπα (όσα τα ντοματάκια)

φρέσκα φύλλα βασιλικού

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Ξεκινάτε τη διαδικασία την τελευταία μισή ώρα πριν καταναλωθούν. Κόβετε το καπάκι από τα ντοματάκια και με μικρό κουταλάκι αφαιρείτε τα σπόρια και τη σάρκα ώστε να μείνει μόνο το εξωτερικό κέλυφος.Βάζετε στον πάτο τους από ένα κρουτόν, πάνω στο οποίο ρίχνετε μια σταγόνα σάλτσα μπαλσάμικο και μια σταγόνα ελαιόλαδο.

Γεμίζετε τα ντοματάκια με μια μικρή μοτσαρέλα και την καπελώνετε με ένα φύλλο φρέσκου βασιλικού. Σταθεροποιείτε την σύνθεση με μια οδοντογλυφίδα διαγώνια (χωρίς να περάσει από το κρουτόν) ώστε να πιάνεται εύκολα στο σερβίρισμα. Toποθετείτε τα ντοματάκια με μοτσαρέλα σε πιατελίτσα, τρίβετε πάνω τους αλάτι και πιπέρι και σερβίρετε

Πηγή: www.pandespani.com