
Υλικά
Για τη βάση
1 λίτρο γάλα
8 κουτ. σούπας κάστερ πάουντερ
400 γρ ζαχαρούχο
225 γρ πτι μπερ μπισκότα
1 κρόκο αυγού
100 γρ τριμμένο μπισκότο
100 γρ λευκή κουβερτούρα
Για την κρέμα
500 ml φυτική κράμα γάλακτος
200 γρ κουβερτούρα
3 κουτ. σούπας ζάχαρη
3 κουτ. σούπας κακάο σε σκόνη
Για τη 2η κρέμα
500ml φυτική κρέμα γάλακτος
2 κουτ. σούπας ζάχαρη
λίγη κουβερτούρα από πάνω
Δείτε την εκτέλεση στο βίντεο που ακολουθεί: