Συνταγή της Εύας Τριανταφιλλίδου
Υλικά
‘Τυρί γκούντα
ζαμπόν ή γαλοπούλα
ντομάτα
μουστάρδα απαλή
5 αυγά
1/4 κούπα τσαγιού γάλα
1/2 κουτ. γλυκού μπέικιν
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Λαδώνουμε 8 φορμάκια και μοιράζουμε το τυρί το ζαμπόν ή γαλοπούλα την ντομάτα όλα κομμένα σε κυβάκια και από πάνω βάζουμε λίγο από την μουστάρδα. Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ με το γάλα το μπέκιν αλάτι και πιπέρι και το μοιράζουμε στα φορμάκια πάνω από τα υλικά. Τα γεμίζουμε μέχρι την μέση και ψήνουμε στους 180C για 20 με 25 λεπτά.
Σημείωση
Τα υλικά είναι για 8 φορμάκια για παραπάνω αυξάνουμε τις δόσεις.