Συνταγή του Έκτορα Μποτρίνι
Υλικά
300 γρ. φακές
200 γρ. ρύζι
600 γρ. ζωμό λαχανικών
1 σκελίδα σκόρδο
6 τοματίνια
1 πρέζα ρίγανη
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τις φακές, το ζωμό, το σκόρδο, το ελαιόλαδο και τα τοματίνια και αφήνουμε να βράσουν 20-30 λεπτά. Ρίχνουμε ύστερα το ρύζι και αφήνουμε να βράσει μέχρι το ρύζι να είναι έτοιμο. Προσθέτουμε τη ρίγανη, ελέγχουμε από αλάτι και πιπέρι. Σερβίρεται ζεστό.