Τι να κάνω για να μην σκληρύνει το κρέας στο μαγείρεμα;
Το κρέας που ψήνεται περισσότερο χρόνο από όσο χρειάζεται είναι στεγνό. Κάτι που δεν αρέσει γευστικά στους περισσότερους. Για να του δώσετε, λοιπόν, γεύση και να το κάνετε πιο ζουμερό, μπορείτε να το περιχύσετε με μία σος. Μια ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε μισό λεμόνι, 2 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 κουταλιά μαγιονέζα και 1 κουταλιά μουστάρδα. Έτσι θα είναι πιο νόστιμο και εσείς με την οικογένεια σας θα μπορείτε να το απολαύσετε!
Πηγή: vita.gr