Υλικά:
500 γρ. Κοφτό μακαρονάκι ολικής άλεσης
120 γρ. σάλτσα τομάτας
4 μικρά φιλέτα κοτόπουλου κομμένα σε κομμάτια
80 γρ. τριμμένη φέτα
ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζετε το κοφτό μακαρονάκι σε βραστό αλατισμένο νερό και στην συνέχεια το σουρώνετε. Κόβετε τα φιλέτα κοτόπουλου σε μικρά κομμάτια και τα ψήνετε με πολύ λίγο ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή για 10 λεπτά στο grill του φούρνου σας.
Σε μια κατσαρόλα προσθέτετε τα ψημένα κομμάτια κοτόπουλου και την σάλτσα τομάτας και τα ζυμαρικά. Ανακατεύετε καλά και πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρετε σε ατομικά πιάτα προσθέτοντας από πάνω την τριμμένη φέτα.
Πηγή: diavolnewss.blogspot.gr