Μπισκοτένια πίτσα με γέμιση μερέντα και κομματάκια σοκολάτας!

399
Μπισκοτένια πίτσα με γέμιση μερέντα και κομματάκια σοκολάτας!

Υλικά

1/2 δόση από αυτή τη συνταγή για μπισκότα

200γρ μερέντα ή όποιο spread σοκολάτας-φουντουκιού σου αρέσει

Εκτέλεση

Φτιάχνεις τη μισή δόση για μπισκότα. Δεν χρειάζεται να αφήσεις τη ζύμη να μείνει όλη νύχτα στο ψυγείο.

Παίρνεις ένα στρογγυλό ταψάκι ή αν έχεις ένα μαντεμένιο τηγάνι (όπως στην εικόνα) και το στρώνεις με αντικολλητικό χαρτί. Απλώνεις πάνω τη μισή ζύμη.

Ρίχνεις και τη μερέντα.

Απλώνεις καλά τη σοκολάτα…

Απλώνεις την άλλη μισή ζύμη. Αν θέλεις ρίχνεις και μερικές σταγόνες σοκολάτας από πάνω, για να είναι οπτικά καλύτερο στο τέλος.

Και να μην το κάνεις δεν χάλασε ο κόσμος.

Και βάζεις το ταψάκι/τηγάνι σε προθερμασμένο στους 180 βαθμούς φούρνο γύρω στα 30 λεπτά. Δε θέλουμε να είναι πολύ σκληρό, αφού μόλις σταθεί και κρυώσει θα σφίξει.

Άστο λοιπόν, να κρυώσει τουλάχιστον 30 λεπτά. Το μπισκότο θα είναι σχετικά μαλακό ζεστό και θα διαλύεται.