Παγωτό καρπούζι με δύο υλικά

168
Παγωτό καρπούζι με δύο υλικά

Υλικά:

1 ζαχαρούχο γάλα

3-4 φέτες καρπούζι

Εκτέλεση:

Αφού κόψουμε το καρπούζι σε κύβους, το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 4 ώρες. Έπειτα, ρίχνουμε σε ένα μπολ το καρπούζι και το ζαχαρούχο γάλα. Χτυπάμε με μίξερ χειρός για 5 λεπτά. Μεταφέρουμε το παγωτό σε αεροστεγές δοχείο και το βάζουμε στην κατάψυξη. Ξαναχτυπάμε 2-3 φορές ανά μία ώρα. Το αφήνουμε  για περίπου 2 ώρες. Έτοιμο!

Πηγή: athensvoice.gr