
ΥΛΙΚΑ
12 πίτες για σουβλάκι
400 γρ. φέτα
2 αυγά
1/2 φλιτζ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
λίγο πιπέρι
Εκτέλεση
Λιώνουμε τη φέτα με το πιρούνι μέσα σε ένα μπολ, προσθέτουμε τα αυγά, το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Απλώνουμε τις μισές πίτες στον πάγκο, βάζουμε μέσα λίγη γέμιση και καλύπτουμε με τις υπόλοιπες πίτες. Αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο, τις ραντίζουμε με λίγο νερό και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170C για 25 λεπτά. Εναλλακτικά τις ψήνουμε για 5 – 8 λεπτά σε τοστιέρα, σε μέτρια θερμοκρασία.