Σαλάτα με ντομάτες, φέτα και καρπούζι

117

Υλικά
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κουτ. σούπας ξύδι βαλσαμικό
400 γρ. ντομάτες ψιλοκομμένες
400 γρ. καρπούζι κομμένο σε κύβους
1 μέτριο αγγούρι κομμένο σε κύβους
200 γρ. τυρί φέτα, κομμένη σε κύβους
1 κουτ. σούπας δυόσμο, ψιλοκομμένο
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το ελαιόλαδο και βαλσαμικό ξύδι μαζί σε ένα μικρό βάζο.Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε τις ντομάτες, το καρπούζι, το αγγούρι και φέτα. Στη συνέχεια ραντίστε με το ντρέσινγκ. Πασπαλίστε με τον ψιλοκομμένο δυόσμο, το αλάτι και πιπέρι.

Πηγή: sidagi.gr