
Υλικά
1/2 φλιτζ. ωμά αμύγδαλα, εμποτισμένα με νερό για 6 έως 8 ώρες (στη συνέχεια τα στραγγίζετε).
1 1/2 φλιτζ. νερό.
1 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας.
1/2 κουτ. γλυκού κανέλλα.
1 κουτ. σούπας ακατέργαστη αγαύη, ή 2 χουρμάδες, χωρίς κουκούτσι.
1/2 φλιτζ. ωμά αμύγδαλα, εμποτισμένα με νερό για 6 έως 8 ώρες (στη συνέχεια τα στραγγίζετε).
1 1/2 φλιτζ. νερό.
1 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας.
1/2 κουτ. γλυκού κανέλλα.
1 κουτ. σούπας ακατέργαστη αγαύη, ή 2 χουρμάδες, χωρίς κουκούτσι.
Εκτέλεση:
Τοποθετήστε όλα τα συστατικά σε ένα μπλέντερ υψηλής ταχύτητας και ανακατέψτε μέχρι να γίνουν μία λεία μάζα. Περάστε το μείγμα από ένα σουρωτήρι. Αποθηκεύστε σε ένα αεροστεγές γυάλινο δοχείο στο ψυγείο για μέχρι και 36 ώρες.
Πηγή: itrofi.gr