Ταμπουλέ με ντοματίνια και καρύδια

373
Ταμπουλέ με ντοματίνια και καρύδια

Yλικά

120γρ. πλιγούρι
180ml νερό
100γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
μισό αγγούρι κομμένο σε μικρά κομματάκια
4κουτ. σούπας καρυδόψιχα ψιλοκομμένη
30ml λάδι
το χυμό ενός λεμονιού (μεγαλούτσικου)
αλάτι

Εκτέλεση

Βάλε το πλιγούρι σε βραστό νερό (που έχουμε αποσύρει από την φωτιά) και άφησε το για 15 λεπτά. Αν δεν το έχει απορροφήσει μέχρι τότε, απλά το στραγγίζεις. Με το που κρυώσει μετάφερε το σε μια γαβάθα και πρόσθεσε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακάτεψε καλά και πρόσθεσε στο τέλος το αλάτι. Έτοιμη για σερβίρισμα!