Φριτάτα

164
Φριτάτα

Υλικά 

100 γρ. τυρί καμαμπέρ

100 γρ. ροκφόρ

150 γρ. γραβιέρα

8 ολόκληρα αβγά

2 βρασμένες πατάτες κομμένες σε ροδέλες

2 ασπράδια

2 κουτ. σούπας γάλα

2 κουτ. σούπας φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκκομένα

1 κουτ. σούπας βασιλικό

1 κουτ. σούπας σχοινόπρασσο

2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

Πιπέρι

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αβγά και προσθέτουμε το γάλα και το πιπέρι. Ρίχνουμε στα χτυπημένα αβγά τα τυριά, το κρεμμύδι, το βασιλικό και το σχοινόπρασο. Ρίχνουμε ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και όταν ζεσταθεί προσθέτουμε το μείγμα των αβγών μαζί με τις πατάτες. Αφήνουμε τη φριτάτα να σιγοψηθεί για 5 λεπτά και μετά τη βάζουμε στο φούρνο για ακόμα 5 λεπτά.