
Υλικά
250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
395 γρ. ζαχαρούχο γάλα
250 γρ. ρόφημα σοκολάτας [σε σκόνη]
μπανάνες σε φετάκια
Εκτέλεση
Κόβετε τις μπανάνες σε ροδελίτσες. Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο, το ζαχαρούχο γάλα και το ρόφημα σοκολάτας για 5 λεπτά. Παίρνετε 6 μπολ και βάζετε στον πάτο 2-3 κουταλιές από το μείγμα σοκολάτας. Προσθέτετε 6-7 φέτες μπανάνας σε κάθε μπολ και στη συνέχεια τα γεμίζετε πάλι με κρέμα σοκολάτας.
Βάζετε τα γλυκά στο ψυγείο να κρυώσουν καλά και σερβίρετε προσθέτοντας 1-2 φέτες μπανάνας στο κάθε μπολ.
Πηγή:sintayes.gr