
Υλικά
2 κούπες φαρίνα
1 κούπα ζάχαρη
3 αυγά
1 κούπα ελαιόλαδο
1 κούπα χυμό πορτοκαλιού
ξύσμα από ένα πορτοκάλι
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 βανίλια
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180C. Σε ένα μπολ χτυπάτε τα αβγά με ένα σύρμα ή με μίξερ. Προσθέτετε τη ζάχαρη, το ελαιόλαδο, το χυμό πορτοκαλιού, το ξύσμα, το μπέικιν πάουντερ και τη βανίλια και συνεχίζετε το χτύπημα.
Προσθέτετε τη φαρίνα και χτυπάτε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Λαδώνετε ελαφρά τη φόρμα και ρίχνετε το μείγμα. Ψήνετε το κέικ στους 180C για 35-40 λεπτά.
Έτοιμο!