
Υλικά
200γρ Nutella ή Μερέντα της επιλογής σας
250γρ τυρί μασκαρπόνε
30γρ ζάχαρη
2 αυγά
1 κουτ. σούπας εκχύλισμα βανίλιας
1 πακέτο μπισκότα
2 κουτ. σούπας σκόνη σοκολάτας
1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
Σπάστε τα αυγά σας και να είναι προσεκτικοί για να διαχωρίσετε τους κρόκους από τα ασπράδια. Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε τους κρόκους με το εκχύλισμα ζάχαρης και της βανίλιας. Είναι απαραίτητο το αυγό να λευκαίνει. Στη συνέχεια, προσθέστε το μασκαρπόνε και ανακατεύουμε ξανά.
Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών μετά την προσθήκη μιας πρέζας αλάτι και ανακατεύετε μέσα στο πρώτο δοχείο. Μην τα αναμιγνύετε αυτή τη φορά. Σπάστε τα μπισκότα και τοποθετήστε τα στο κάτω μέρος, Τώρα θα ενσωματώσει ένα στρώμα Nutella και ένα στρώμα του μίγματος μασκαρπόνε. Επαναλάβετε τη λειτουργία και πασπαλίστε με σκόνη σοκολάτας.