
Υλικά
1/4 φλιτζ. ζάχαρη
3 κουτ. σούπας κονιάκ
3 κουτ. σούπας δυνατό καφέ (ζεστό)
1,1/4 φλιτζ. φρέσκια κρέμα γάλακτος
2/3 φλιτζ. γιαούρτι
4 αμυγδαλωτά μπισκότα μακαρόν
ξύσμα σοκολάτας
Εκτέλεση
Διαλύετε τη ζάχαρη στο κονιάκ και στον καφέ και αφήνετε το μείγμα να κρυώσει. Χτυπήστε την κρέμα σε ελαφριά σαντιγή, προσθέστε το γιαούρτι και τον καφέ. Κομματιάστε τα μπισκότα μέσα σ’ ένα ρηχό γυάλινο σκεύος, περιχύστε τα με το μείγμα του καφέ και αφήστε τα στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα. Διακοσμίστε με τα ξύσματα σοκολάτας.