Τραχανάς με γάλα και φέτα

322
Τραχανάς με γάλα και φέτα

Υλικά

50 γρ. γλυκός τραχανάς

½ φλιτζ. νερό

½ φλιτζ. γάλα

50 γρ. τυρί φέτα

1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βάζετε το νερό να βράσει σε μία μικρή κατσαρόλα. Προσθέτετε τον τραχανά και χαμηλώνετε τη φωτιά. Ανακατεύετε συνεχώς προσέχοντας να μην κολλήσει. Μετά από 5 λεπτά, προσθέτετε το γάλα και το λάδι και συνεχίζετε να ανακατεύετε μέχρι να χυλώσει. Εάν χρειαστεί προσθέτετε λίγο νερό.

Σερβίρετε σε βαθύ πιάτο ή μπολ.

Τρίβετε τη φέτα και την ρίχνετε από πάνω.