Υλικά
4 χοιρινά σνίτσελ
2 αυγά
μισό φλιτζ. γάλα
μισή κουτ. γλυκού μουστάρδα
φρυγανιά, αλεύρι
τυρί τριμμένο
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένετε καλά τα σνίτσελ και τα αφήνετε πάνω σε χαρτί κουζίνας για να φύγει η υγρασία. Αλευρώνετε και από τις δύο πλευρές τα σνίτσελ. Σε ένα βαθύ πιάτο χτυπάτε τα αυγά. Προσθέτετε το γάλα, τη μουστάρδα και το τριμμένο τυρί και συνεχίζετε για λίγο το χτύπημα.
Σε ένα άλλο, επίσης βαθύ, πιάτο ανακατεύεται καλά τη φρυγανιά, το αλάτι και το πιπέρι. Απλώνετε μία λαδόκολλα στη σχάρα στη μέση του φούρνου και προθερμαίνετε στους 200 C.
Παίρνετε ένα ένα τα σνίτσελ τα βουτάτε πρώτα στο πιάτο με το αυγό και μετά σε αυτό με την φρυγανιά. Πάντα και στις δύο πλευρές. Τα βάζετε την σχάρα, ραντίζετε ελαφρά με ελαιόλαδο και ψήνετε στην ίδια θερμοκρασία για μισή ώρα. Μόλις δείτε πως έχουν ροδίσει τα βγάζετε.
Μπορείτε να τα συνοδεύσετε με πατάτες ψητές, ρύζι, σαλάτα ή βραστά/ψητά λαχανικά.