Πάβλοβα με καφέ

211
Πάβλοβα με καφέ

Υλικά

2 ασπράδια από μεγάλα αυγά

1 φλιτζάνι ζάχαρη

2 κουτ. σούπας στιγμιαίο καφέ σε κόκκους

1 κουτ. γλυκού κορν φλάουρ

1 κουτ. γλυκού ξίδι λευκού κρασιού

2 κουτ. σουπας αμυδγαλόψυχα

1,1/4 φλιτζ. φρέσκια κρέμα γάλακτος σε σαντιγί

2 φλιτζάνια φραμπούαζ

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο στους 150C. Χτυπήστε τα σπράδια καλ, προσθέστε τη ζάχαρη και συναχίστε να χτυπάτε με το σύρμα μέχρι να αποκτήσουν σκληρή σύσταση. Προσθέστε τον καφέ, το κορν φλάουρ και το ξίδι. Απλώστε το μέσα σε μια ρηχή φόρμα κέικ με αντικολλητικό χαρτί και ψήστε για περίπου 1,5 ώρα. Αφήστε να κρυώσει και γεμίστε το με τη σαντιγί και τα φρούτα.