
Υλικά
1,5 κιλό πατάτες baby ή μικρού μεγέθους
1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
2 κουτ. σούπας λιωμένο βούτυρο
3 σκελίδες σκόρδο
Μαϊνταντό ψιλοκομμένο
1 κουτ. σούπας χυμό λεμόνι
1 κουτ. σούπας μέλι
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Ανάψτε τον φούρνο στους 200C. Κόψτε φετούλες τις πατάτες, όπως στη φωτό, αλλά όχι ως την άκρη, να μην ανοίξουν Σε μπολ ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί
Τοποθετήστε τις πατάτες σε ταψάκι και περιχύστε τις με το υγρό -Με ένα πινέλο ρίξτε λίγο μέσα σε κάθε σχισμή. Κρατήστε λίγο υγρό για αργότερα. Βάλτε και μερικές σκελίδες σκόρδο ανάμεσα, μην το ξεφλουδίσετε
Προσθέσε μισό ποτήρι νερό και ψήστε τις στον φούρνο για 1 ώρα. Αν χρειαστεί, προσθέστε λίγο υγρό πριν το τέλος. Μοναδικό και πανέμορφο πιάτο, συνοδεύει κρέατα και κοτόπουλο