Υλικά
3 κουτ. σούπας μουστάρδα Dijon
2 κουτ. σούπας δενδρολίβανο φρέσκο, ψιλοκομμένο
2 κουτ. σούπας ξύδι κρασιού
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
Αλάτι, πιπέρι
8 παϊδάκια αρνίσια
4 μεγάλες ντομάτες, ώριμες
Εκτέλεση
Σε ένα βαθύ μπολ χτυπήστε μαζί την μουστάρδα, το δενδρολίβανο, το ξύδι, το λάδι, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι. Βυθίστε τα παϊδάκια και γυρίστε τα συχνά μέσα στην μαρινάδα. Σκεπάστε και βάλτε τα στο ψυγείο για 30 λεπτά
Ανάψτε το γκριλ ή το μπάρμπεκιου και ψήστε τα παϊδάκια, να μην καούν. Συνοδέψτε στο ταψάκι σας και ντομάτες, κομμένες στα δύο, πάνω στις οποίες βάζετε από μια κουταλιά μαρινάδα. Μπορείτε να σερβίρετε τα παϊδάκια με πράσινα φασολάκια βουτύρου
iefimerida.gr