
Υλικά
10-12 φέτες ψωμί του τοστ λευκό (μόνο ψύχα)
Κανέλα
Ζάχαρη κατά προτίμηση άχνη ζάχαρη
Βούτηρο λιωμένο
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160-180C. Ανοίγουμε τις φετούλες με έναν πλάστη -τις περνάμε από πάνω να γίνουν πιο λεπτές. Βουτυρώνουμε και τις δυο πλευρές της κάθε φέτας με ένα πινέλο σιλικόνης
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα και φροντίζουμε να καλυφθεί καλά. Διπλώνουμε τις φετούλες στη μέση από την μια και την άλλη σε πιττάκια και το ρολάρουμε. Πασπαλίζουμε πάλι με ζάχαρη και κανέλα και τοποθετούμε σε μια καλά βουτυρωμένη φόρμα για mini muffins .
Τα ψήνουμε για 15-20 λεπτά ανάλογα την δύναμη του κάθε φούρνου μέχρι να ροδίσουν
Tip: Προαιρετικά μπορούμε να τα περιχύσουμε με γλάσο (ζάχαρη άχνη & γάλα)