
Υλικά
170γρ. κριθαράκι
1-1/2 φλιτζ. ντοματάκια
½ φλιτζ. θρυμματισμένη φέτα
¼ φλιτζ. ελιές Καλαμών καθαρισμένες και κομμένες σε φέτες
¼ φλιτζ. ψιλοκομμένος φρέσκος μαϊντανός
2 κουτ. σούπας κάπαρη
Για τη σάλτσα λεμόνι
¼ φλιτζ. χυμός λεμονιού
1 κουτ. γλυκού μέλι
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
Αλάτι, πιπέρι
½ φλιτζ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Μαγείρεψε το κριθαράκι σε αλατισμένο νερό μέχρι να γίνει al dente. Έπειτα στράγγιξε το κριθαράκι. Πρόσθεσε το κριθαράκι σε ένα μπολ. Στην συνέχεια πρόσθεσε όλα τα άλλα υπόλοιπα υλικά για τη σαλάτα μέσα στο μπολ με το κριθαράκι.
Για τη σάλτσα λεμόνι
Πρόσθεσε όλα τα υλικά για τη σάλτσα μέσα σε ένα μπλέντερ και ανακάτεψε. Περιέχυσε τη σάλτσα πάνω από τη σαλάτα. Κάνε ένα καλό ανακάτεμα και καλή απόλαυση!