
Υλικά
250 γρ μαργαρίνη
2 κουβερτούρες
5 κουτ. σούπας κορν-φλάουρ
1 γάλα εβαπορέ μεγάλο
1 ποτήρι νερό μεγάλο
5 κουτ. γλυκού ζάχαρη
2 πακέτα πτι-μπερ μπισκότα
για τη σαντιγί
1 φυτική σαντιγί κονσέρβα
1 ζαχαρούχο γάλα
1 βανίλια
Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο και τις κουβερτούρες να λιωσουν. Διαλύουμε το κορν-φλάουρ σε λίγο γάλα, το ρίχνουμε και ανακατεύουμε καλά Μετά το γάλα και το νερό, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε συνεχώς. Τέλος αφού βγάλουμε τη κατσαρόλα από το μάτι, ρίχνουμε τα μπισκότα θρυμματισμένα και τα ανακατεύουμε στο σοκολατένιο μείγμα. Χτυπάμε τη φυτική σαντιγύ με το ζαχαρούχο και τη βανίλια με μίξερ. Σε ενα τάπερ ή ταψί στρώνουμε το σοκολατένιο μείγμα και από πάνω τη σαντιγύ και το τοποθετούμε στο ψυγείο να πήξει καλά.