Υλικά για 2 άτομα
350 γρ. σολομό χωρίς δέρμα
1 αυγό
50 γρ. πίτουρο βρώμης
1 κουτ. γλυκού σόγια σως
1 κουτ. γλυκού φρέσκο τζίντζερ τριμμένο
1 κουτ. γλυκού κύμινο
Μισό κουτ. γλυκού πιπέρι
Μισό κουτ. γλυκού αλάτι
Μισό κουτ. γλυκού πάπρικα
1 κουτ. γλυκού κανέλα
1 ποτήρι ψιλοκομμένο κόλιανδρο
Εκτέλεση
Ψιλοκόβετε τον κόλιανδρο και κόβετε το σολομό σε πολύ μικρά κομμάτια. Σε ένα μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά και πλάθετε το μείγμα σε κεφτεδάκια. Τηγανίστε την κάθε πλευρά για 3 λεπτά στο τηγάνι.