
Υλικά συνταγής
½-1 κόκκινο λάχανο ψιλοκομμένο
1 καρότο τριμμένο
1 πιπεριά σε λεπτές φέτες
1 μήλο κομμένο σε ζάρια
3 κουτ. σούπας γεμάτες μαγιονέζα
1 λεμόνι (ο χυμός του)
1 κουτ. σούπας ξύδι
2 κουτ. σούπαςελαιόλαδο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
αλάτι
Εκτέλεση
Σε μπασίνα ή μεγάλο μπολ χτυπάμε με σύρμα τη μαγιονέζα, το λεμόνι, το ξύδι, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε το λάχανο, το καρότο, την πιπεριά και το μήλο. Ανακατεύουμε καλά να πάει η σως παντού. Σερβίρουμε.