
Υλικά για 4 μερίδες
500γρ. βοδινό κρέας
1 κρεμμύδι
4 κόκκοι μπαχαριού
1,5 λίτρο ζωμό κρέατος
Αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη
750γρ. λάχανο Μιλάνου
4 καρότα
500γρ. πατάτες
1 κουτ. γλυκού αλεσμένο αγριοκύμινο
Εκτέλεση
Βάζουμε το κρέας σε μια κατσαρόλα. Καθαρίζουμε το κρεμμύδι, το κόβουμε σε ροδέλες και το ρίχνουμε στο κρέας. Προσθέτουμε το μπαχάρι και το ζωμό και αλατίζουμε ελαφρώς. Μαγειρεύουμε το κρέας για περίπου 1 ώρα.
Καθαρίζουμε το λάχανο, αφαιρούμε το κοτσάνι και το τρίβουμε στον ψιλό τρίφτη. Πλέουμε τα καρότα, τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε κομματάκια. Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κύβους.
Βγάζουμε το κρέας από την κατσαρόλα και περνάμε το ζουμί του από το σουρτήρι. Διατηρούμε το κρέας ζεστό. Ρίχνουμε το λάχανο, τα καρότα και τις πατάτες μαζί με το αγριοκύμινο, αλάτι, πιπέρι στο ζουμί και τα βράζουμε περίπου 25 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Στα τελευταία 10 λεπτά προσθέτουμε το κρέας που έχουμε προηγουμένως κόψει σε κύβους. Νοστιμίζουμε τη σούπα με ζάχαρη και σερβίρουμε.