Μοσχάρι με σάλτσα σόγιας, πιπεριές και λιαστές ντομάτες

216
Μοσχάρι με σάλτσα σόγιας, πιπεριές και λιαστές ντομάτες

Υλικά

2 μοσχαρίσια φιλέτα κομμένα σε κομμάτια
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κύβο με ζωμό μοσχαριού
¼ φλιτζ. ζεστό νερό
1 κουτ. σούπας καλαμποκάλευρο
½ φλιτζ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2 μεγάλες πράσινες πιπεριές χοντροκομμένες
397 γρ. λιαστές ντομάτες
3 κουτ. σούπας σάλτσα σόγιας
1 κουτ. γλυκού λευκή ζάχαρη
1 κουτ. γλυκού αλάτι

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζέστανε το λάδι σε μέτρια φωτιά. Πρόσθεσε το κρέας μέσα στο τηγάνι και άφησε μέχρι να ροδίσει ανακατεύοντας. Ανακάτεψε το κύβο με το νερό μέχρι να διαλυθεί. Στην συνέχεια πρόσθεσε και το καλαμποκάλευρο μέσα και ανακάτεψε μέχρι να διαλυθεί και αυτό.

Πρόσθεσε το μίγμα στο τηγάνι .Πρόσθεσε στο τηγάνι τις λιαστές ντομάτες, το κρεμμύδι, τις πιπεριές, την σάλτσα σόγιας, την ζάχαρη και το αλάτι. Κάλυψε το τηγάνι σου και μαγείρεψε σε υψηλή θερμότητα για 3-4 ώρες. Βγάλε το κρέας σου από το τηγάνι και σέρβιρε σε πιάτα μαζί με τα λαχανικά που έχει μέσα.

Πηγή