Ομελέτα φούρνου με λουκάνικο και κασέρι

173
Ομελέτα φούρνου με λουκάνικο και κασέρι

Υλικά

8 αυγά

2 πατάτες

αλάτι, πιπέρι

ελαιόλαδο

1/4 κασέρι

1 λουκάνικο χωριάτικο

1 πιπεριά

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τις πατάτες, και τις κόβουμε λεπτές ροδέλες για τηγάνισμα . Σε ένα τηγάνι, βάζουμε λάδι και τηγανίζουμε τις πατάτες μέχρι να γίνουν μαλακές. Προσοχή: δεν θέλουμε να γίνουν ξερές!

Κόβουμε το λουκάνικο σε μικρά κομματάκια, όσο πιο μικρά γίνεται. Κόβουμε την πιπεριά σε μικρά κομματάκια. Κόβουμε το κασεράκι σε μικρά κυβάκια.

Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπώλ. Ρίχνουμε μέσα το κασέρι. Σωτάρουμε σε μικρό τηγάνι το λουκάνικο και τις πιπεριές για 5 λεπτά. Αδειάζουμε τα λουκάνικα και τις πιπεριές σε ένα πυρέξ, και κατόπιν περιχύνουμε με το μείγμα των αβγών. Προσθέτουμε λίγο πιπέρι.

Ψήνουμε την ομελέτα μας στους 200C για 20 λεπτά.

Πηγή