Υλικά (για 9 κομμάτια)
3 μπανάνες
Νουτέλα
3/4 κούπας αλεύρι
2 αβγά, χτυπημένα
2 κούπες τριμμένη φρυγανιά
λάδι για τηγάνισμα
μείγμα ζάχαρης-κανέλας
Εκτέλεση
Ξεφλουδίστε τις μπανάνες και κόψτε τις στα 3. Με ένα κοφτερό μαχαίρι, βγάλτε προσεκτικά το κέντρο της μπανάνες και γεμίστε το κενό με Νουτέλα.
Ζεστάνετε το λάδι στο τηγάνι. Παράλληλα βάλτε κάθε κομμάτι μπανάνες στο αλεύρι, μετά στο αβγό και τέλος στην φρυγανιά. Να προσέξετε να έχετε κλείσει καλά τις άκρες για να μην βγει η γέμιση στο τηγάνισμα.
Τηγανίστε τα μέχρι να πάρουν μία χρυσαφί απόχρωση. Αφού τα βγάλετε από το λάδι, αφήστε τα να στεγνώσουν και περάστε τα μέσα από το μίγμα ζάχαρης-κανέλας.
Τώρα είναι έτοιμα να τα σερβίρετε. Απλά αφήστε τα λίγο να κρυώσουν και μετά θα γλύφετε και τα δάχτυλά σας!