
Υλικά
1 μικρή ρίζα μαρούλι iceberg
½ ρίζα ραντίτσιο
1 μικρή ρίζα μαρούλι σγουρό (ή romaine)
2 κονσέρβες τόνος (κατά προτίμηση Αλοννήσου)
5-6 παξιμαδάκια λαδιού σπασμένα
σως πικάντικης μουστάρδας
Εκτέλεση
Πλένουμε με τρεχούμενο νερό τα μαρούλια και τα αφήνουμε λίγο να στραγγίξουν τα νερά. Ετοιμάζουμε τη σως πικάντικης μουστάρδας. Σε σαλατιέρα κόβουμε τις σαλάτες και προσθέτουμε τον τόνο, τη σως, και τα παξιμαδάκια.
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.