Συνταγή της Εύα Περάκη
Υλικά
Μισό κιλό πένες
1 κρέμα μικρή γάλακτος
¼ τυρί ρεγκάτο τριμμένο
7 φέτες πάριζα (τις κόβουμε κομματάκια)
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πένες και στρώνουμε στο πυρέξ τις μισές. Από πάνω βάζουμε το μισό τριμμένο τυρί και τη μισή κομμένη πάριζα. Έπειτα, ρίχνουμε και τις υπόλοιπες πένες και από πάνω την υπόλοιπη πάριζα και το υπόλοιπο τυρί. Τέλος, περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και ψήνουμε για 10-15 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 220C μέχρι να ροδίσει.
*Σημείωση: Εάν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και ζαμπόν, καθώς και άλλα τυριά, όπως γκούντα και ένταμ, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
Καλή σας απόλαυση!