
Υλικά
125γρ. βούτυρο
100γρ. φέτα
130γρ. τριμμένη γκούντα
1 αυγό
1 κουτ. σούπας βασιλικό
2 1/2 κουτ. σούπαςπολτό τομάτας
260γρ. αλεύρι
Εκτέλεση
Στο μίξερ χτυπάμε το βούτυρο για 1’-2’ περίπου, προσθέτουμε τα τυριά ανακατεύουμε και ρίχνουμε το αυγό. Μόλις ενοποιηθούν, προσθέτουμε το βασιλικό, τον πολτό τομάτας και στη συνέχεια το αλεύρι σταδιακά.
Βάζουμε τη ζύμη πάνω σε μια μεμβράνη και σχηματίζουμε ένα μακρόστενο μπαστούνι. Βάζουμε στην κατάψυξη για 10’-15’ βγάζουμε το μπαστουνάκι μας και κόβουμε λεπτές ροδέλες.
Τοποθετούμε πάνω σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε για 20’ περίπου στους 200C.