
Υλικά
100 γρ. ρύζι βρασμένο (αρωματικό, κατά προτίμηση)
1 κουτ. γλυκού φυτικό λάδι
1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 φρέσκο κρεμμυδάκι
2 κουτ. σούπας σάλτσα σόγιας
2 αυγά
Αλάτι, πιπέρι
1/2 φλυτζ. αρακά βρασμένο
1/2 φλυτζ. καρότα σε κύβους, βρασμένα
Λίγο καλαμπόκι, βρασμένο, σε κονσέρβα
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα βάλτε νερό, λίγο αλάτι και την σάλτσα σόγιας, αφήστε να βράσει και ρίξτε το ρύζι
Ζεστάνετε το λάδι σε τηγάνι, σε μέτρια φωτιά. Σωτάρετε το κρεμμύδι ελαφρά, ρίξτε το βρασμένο αρακά και τα καρότα, το φρέσκο κρεμμυδάκι και το καλαμπόκι. Ανακατέψτε καλά, να πάρουν αρώματα για 4 λεπτά
Χτυπήστε τα αυγά, ρίξτε τα στο τηγάνι και ανακατέψτε. Μέσα στο τηγάνι προσθέστε το ρύζι, ανακατέψτε καλά και προσθέστε πιπέρι
Ετοιμο!