Ομελέτα με μανιτάρια και δενδρολίβανο

218
Ομελέτα με μανιτάρια και δενδρολίβανο

Υλικά για 2 ομελέτες

225γρ. μανιτάρια κομμένα σε κομματάκια
10γρ.βούτυρο
1 κουτ. γλυκού δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
4 αυγά
4 κουτ. σούπας γάλα
50γρ.κεφαλοτύρι Δανίας τριμμένο 

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και τσιγαρίζουμε τα μανιτάρια για 2 λεπτά περίπου.  Προσθέτουμε το δενδρολίβανο ανακατεύουμε και τα κρατάμε ζεστά. Χτυπάμε τα 2 αυγά με 2 κουταλιές γάλα.  Βάζουμε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο ζεσταμένο τηγάνι και ψήνουμε την ομελέτα για 1 λεπτό περίπου.
Ρίχνουμε από πάνω το τυρί και ψήνουμε για άλλο 1 λεπτό. Φτιάχνουμε και τη άλλη ομελέτα με τον ίδιο τρόπο.
Σερβίρουμε τις 2 ομελέτες τοποθετώντας για γαρνιτούρα τα υπόλοιπα μανιτάρια και το τυρί.