Εύκολο πεϊνιρλί

150
Εύκολο πεϊνιρλί

Υλικά

2 μικρές φραντζόλες ψωμί
3 λουκάνικα κομμένα σε ροδέλες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουτ. σούπας ηλιέλαιο
3 αυγά
1/2 ματσάκι μυρωδικά ψιλοκομμένα
100 γρ. τριμμένο κίτρινο τυρί
200 ml κρέμα γάλακτος
1 κουτ. σούπας μουστάρδα

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε με το ηλιέλαιο το κρεμμύδι μέχρι να καραμελώσει, προσθέτουμε τα λουκάνικα και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 2′. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180C. Με ένα μαχαίρι ανοίγουμε τις φραντζόλες στη μέση κατά μήκος, αφαιρούμε την ψίχα από το κέντρο σχηματίζοντας βαρκάκια.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος, τα αυγά, τα μυρωδικά και τη μουστάρδα. Ρίχνουμε το μείγμα και το τυρί στην κατσαρόλα με τα λουκάνικα και ανακατεύουμε.

Μοιράζουμε τα υλικά στο ψωμί και ψήνουμε για 25′.