
Υλικά
2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα σε λωρίδες
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
2 κουτ. σούπας βούτυρο
1 ζύμη για χωριάτικη πίτα, βαρειά
1 αυγό
2 κουτ. γλυκού μουστάρδα Dijon
2 ντομάτες, σε φετούλες
2 κολοκυθάκια, σε φετούλες
1,2 φλιτζ. φέτα
Φρέσκο θυμάρι, αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Ξεκινήστε από τα καραμελωμένα κρεμμύδια: Σε ένα τηγάνι βάλτε το βούτυρο και το ελαιόλαδο, προσθέστε τα κρεμμύδια, ρίξτε αλάτι και πιπέρι. Αφήστε τα να σιγο-ροδίσουν για 40 λεπτά, ανακατέψτε ώσπου τα κρεμμύδια να γίνουν μαλακά και καραμελωμένα
Κόψτε την ζύμη στο μέγεθος που θέλετε. Βάλτε πρώτα λαδόχαρτο και μετά την ζύμη στο ταψάκι –
Απλώστε τη μουστάρδα στη ζύμη, με πινέλο, όχι ως την άκρη. Απλώστε τα καραμελωμένα κρεμμύδια στη ζύμη και μετά 2 σειρές κολοκυθάκια, αλατίστε -Συνεχίστε με τις ντομάτες και ντοματίνια, ρίξτε τη φέτα τριμμένη, θυμάρι, αλάτι και πιπέρι
Διπλώστε τις άκρες της ζύμης -Χτυπήστε το ασπράδι και αλείψτε τις άκρες. Ψήστε την πίτα για 20 λεπτά ώσπου τα λαχανικά να έχουν μαλακώσει και η ζύμη να χρυσίσει