Onion rings

142
Onion rings

Υλικά

1 μεγάλο κρεμμύδι
1/2 lt γάλα
1 φλιτζάνι αλεύρι
λάδι


Εκτέλεση

Ξεφλουδίζουμε το κρεμμύδι και το κόβουμε σε ροδέλες (όχι πολύ λεπτές).  Μουλιάζουμε τις ροδέλες στο γάλα για μία ώρα. Βγάζουμε τις ροδέλες από το γάλα, τις βουτάμε στο αλεύρι, τις ξαναπερνάμε από το γάλα και ξανά στο αλεύρι. 
Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι και όταν κάψει, τηγανίζουμε τις ροδέλες λίγες –  λίγες μέχρι να ροδίσουν. 
Τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.